![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ترجمه گواهی نامه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من تورنتو ترجمه گواهی نامه و اصالت رانندگی رو کجا ببریم ؟ میخوام فول جی امتحان بدم
2021-08-30 12:40:00 #Canada [ترجمه گواهی نامه] ماشین
برای ثبت ترجمه گواهی نامه تورنتو کجا باید برم تا g2 بتونم امتحان بدم ؟
2021-08-30 17:21:00 #Canada [ترجمه گواهی نامه] ماشین
با و عرض ادب مترجم رسمی خوب در ونکور نزدیک منطقه پورت کوکیتلام برای ترجمه گواهی نامه اگر می شناسید به من معرفی کنید ممنون میشم
2021-09-23 17:37:00 #Canada [ترجمه گواهی نامه] ماشین
من اگر کسی اطلاع داشته باشه ممنون میشم بهم بگه.? اگر کسی تو استان اونتاریو مشغول تحصیل باشه با ترجمه گواهی نامه ایران و استادی پرمیت تا پایان تحصیل اجازه داده میشه رانندگی کرد؟
2021-10-06 17:52:00 #Canada [ترجمه گواهی نامه] ماشین
در نوا اسکوشیا کسی تجربه داره که با ترجمه گواهی نامه میشه تا مدتی رانندگی کرد یا نه؟ و بعد اون باید هر دو تا ازمون کتبی و شهری رو بگذرونی یا فقط شهری؟ ممنون
2021-10-09 21:23:00 #Canada [ترجمه گواهی نامه] ماشین
من میخواستم هفته بعدامتحان G1 روبدم فقط اینکه وقتی سرچ میکنم مسیسنم حجم زیادی از نمونه سوال هست که واقعا سطح سختی متفاوتی دارن مهمترین منبع چه سایتی هست و اینکه امکانش هست اگه کسی کتاب مرجع آیین نامه انتاریو رو داشته باشه بفرسته برام؟ ممنون میشم کمک کنید
2021-09-24 18:01:00 #Canada
آیا امکانش هست که برای جریمه پارک ماشین درخواست تجدید نظر بدیم ؟ محل جریمه روبروی خونه و بدون تابلوی پارک ممنوع بود و همه پارک میکنن همیشه و ظاهرا آزاد هست من نمیدونستم باید موقع برف روبی ماشین اونجا نباشه و صبح دیدم ۱۶۳ دلار جریمه شدم??♂️ (۳ ژانویه ۳:۳۰ صبح ) تازه دو ماه و نیم هست که اومدیم و از قوانین اطلاع نداشتم و گواهینامه ام بین المللی هست و تازه دو سه روز از خرید ماشین میگذشت ممنون میشم راهنماییم کنین
2022-01-23 21:18:00 #Canada
من شنیدم برای اجاره ی روزانه ی ماشین یه کد هایی هست که اگر وارد کنیم توی سایت ها هزینه اش کم تر می سه کسی اطلاعاتی در موردش داره؟
2021-08-30 11:08:00 #Canada
ایا کسی از ماشین داره که یک ساعت خارج شهر مسافر ببرن ایا کسی رو میشناسید؟
2021-09-04 22:05:00 #Canada
الان میخوام وقت جی بگیرم یک لحظه خالی میشه ولی تا میزنم روی روز ، نمیدونم پیغام میده جای خالی نیست نمیدونم رزرو شده یا نه، بعد از اینکه انتخاب میکنیم روز رو اگر اوکی باشه باید وارد صفحه پرداخت یا صفحه دیگه ای بشه؟!
2021-08-28 18:47:00 #Canada